Relaxarea ta începe acum și aici.
COBO SPA – URBAN WELLBEING

TRATAMENTE FACIALE

Relaxarea ta începe acum și aici. COBO SPA - URBAN WELLBEING

TRATAMENTE FACIALE

Masaj Facial
LEI 100
30 minute

Include demachierea, curățarea tenului, masajul și aplicarea unei creme potrivite tenului, combinate cu tehnici de masaj speciale.

Masaj Facial cu pietre Gua-Sha
LEI 115
30 minute

Îmbinând tehnici din medicina tradițională chinezească cu cele mai noi proceduri de rejuvenare facială, pietrele de quartz și obsidian Gua-Sha susțin procesul de regenerare celulară și facilitează drenajul limfatic zonal, iar asocierea de cald-rece tratează inflamațiile și previne apariția ridurilor.

All Eyes on You!
LEI 115
30 minute

Zona ochilor este zona în care apar primele semne de îmbătrânire prematură. Acest tratament se concentrează pe problemele specifice zonei, cum ar fi cearcănele, ridurile, inflamațiile și aspectul obosit al tenului, redându-i prospețimea

ESSENTIAL FACIAL
LEI 115
30 minute

Potrivit persoanelor cu timp limitat, dar care doresc rezultate instante. Include demachierea, curățarea tenului, exfolierea lui, masaj, aplicare de serum și cremă potrivite tenului.

HYDRODERMOABRAZIUNE
LEI 140
30 minute

O procedură estetică noninvazivă perfectă pentru a exfolia, curăța, detofixia și hidrata tenul, cu rezultate imediate și vizibile.

LONG LASTING BEAUTY
LEI 175
45 minute

Procedură ce implică folosirea radiofrecvenței, ultrasunetelor și sprayului cu oxigen hiperbaric, cu fiole de tratament special alese potrivit nevoilor specifice fiecărui tip de ten. Îmbunătățește elasticitatea dermică, având puternice efecte de rejuvenare a tenului.

HYDRAFACIAL
LEI 200
60 minute

Acest tratament va conferi tenului tău strălucirea, vitalitatea și luminozitatea unui ten odihnit și hidratat. Procedurile complexe ale acestui tratament facial complet vor restaura bariera hidrolipidică a tenului în timp ce acesta își primește răsfățul necesar.

LIGHT ME UP
LEI 225
75 minute

Tenurile obosite, care suferă de hiperpigmentație sau sunt afectate de poluare pot beneficia de un super răsfăț prin acest tratament detoxifiant, antipoluant, ce conferă luminozitate și vitalitate.

ACNIPURE
LEI 225
75 minute

Tenurile cu tendință acneică au nevoie de o îngrijire constantă și corectă. Acest tratament cu un grad mare de eficiență reglează secreția de sebum, are rol antimicrobian și anti-inflamator, pentru un ten uniform care își recuperează prospețimea.

SUBLIME SENSITIVE
LEI 225
75 minute

Tenurile sensibile sau iritate necesită o atenție specială. Acest tratament este conceput pentru a calma, regenera și întări rezistența pielii, având efect reparator și restructurant.

LIFT AND FIRM EXPERT
LEI 275
90 minute

Acesta este un tratament ultraeficient cu efect de remodelare și restructurare a conturului feței. Mai mult, prin tehnici și produse de cea mai înaltă calitate, liniile fine și ridurile sunt estompate, iar pielea devine mai fermă, cu un puternic efect de întindere.

LUXURY by GEROVITAL
LEI 350
120 minute

Folosind tehnici de rejuvenare în combinație cu cea mai de lux gamă Gerovital, acest tratament reprezintă apogeul eficienței în obținerea unui ten care radiază de sănătate. Lasă-ți simțurile învăluite și descoperă un masaj facial excepțional cu rezultate vizibile instant.

*MASAJ SCALP ȘI UMERI
LEI 40
15 minute

Adaugă acest masaj la orice tratament facial pentru o experiență de relaxare completă

PROGRAMEAZA O SEDINTA   0771 793 317

×