Relaxarea ta începe acum și aici.
COBO SPA – URBAN WELLBEING

COBO SPA SPECIALS

Relaxarea ta începe acum și aici. COBO SPA - URBAN WELLBEING

COBO SPA SPECIALS

RITUALUL COBO
LEI 300
120 minute

Fiind cea mai selectă și completă opțiune a spa-ului nostru, Ritualul Cobo reprezintă o fuziune de proceduri pentru trup și suflet, menite să te încarce complet cu energie pozitivă. Include un gommage enzimatic corporal, masaj în zona spatelui, scalpului și umerilor, aplicarea unei creme hidratante. Bineînțeles, nu vom uita nici de zona feței, incluzând un tratament facial personalizat, pentru un ritual complet zen.

RITUAL RELAXARE
LEI 220
90 minute

Profită de experiența masajului tău preferat (la alegere) timp de 1 h și încheie sesiunea cu un masaj facial. Vei experimenta relaxarea din cap până în picioare!

RITUAL TONIFIERE
LEI 210
90 minute

De ce să îl alegi? Pentru că vei beneficia de un tratament anticelulitic de lux! Vom începe cu un gommage enzimatic, urmat de împachetare cu o mască antivergeturi tonifiantă și aplicarea fiolelor concentrate cu activator de remodelare corporală din gama Gerovital Equilibrium, încheind cu un masaj anticelulitic și tonifiant.

RITUAL MAMA MIA
LEI 210
90 minute

Un tratament special conceput să susțină nevoile oricărei viitoare mămici. Un masaj de drenaj limfatic în zona picioarelor, urmat de un masaj prenatal la spate și încheiat cu un masaj facial, reprezintă sinergia de tratamente care va lăsa viitoarea mămică într-o stare de relaxare totală. Toate procedurile sunt concepute special pentru perioada prenatală, fiind sigure și eficiente. Acest Ritual se recomandă doar din al doilea trimestru al sarcinii.

RITUAL BUSINESSWOMAN
LEI De la 170
2 tratamente - 60 minute: 170 lei
3 tratamente - 90 minute: 230 lei
4 tratamente - 120 minute: 290 lei

Un concept de ritual dedicat doamnelor cu timp limitat, dar care totuși doresc să aibă parte de cât mai multe opțiuni de tratament. Alegeți două, trei sau chiar patru dintre cele mai populare tratamente din meniul nostru, în varianta de 30 de minute fiecare: - masaj aromaterapie / deep tissue / pietre vulcanice la spate- masaj drenaj limfatic la picioare- masaj tonifiere parțial (manual sau cu bețe de bambus)- masaj facial cu pietre Gua-Sha- essential facial- hidrodermoabraziune

PROGRAMEAZA O SEDINTA   0771 793 317

×