Relaxarea ta începe acum și aici.
COBO SPA – URBAN WELLBEING

Programeaza o sedinta

Noi, cei de la Cobo Spa suntem dedicați să vă oferim o experiență unică. Pentru aceasta vă rugăm să aveți în vedere următoarele lucruri:

1. Vizitele necesită o programare în prealabil la numărul de telefon: 0771 793 317, sau contact@cobospa. Acest lucru ne ajută să fim pe deplin pregătiți pentru procedura/procedurile solicitate. Vă recomandăm ca programările să fie făcute cu suficient timp în avans.

2. Vă rugăm să ajungeți la programare cu cel puțin 5-10 minute înaintea începerii tratamentului, pentru a avea timp să completați un formular de evaluare medicală și pentru consultația cu terapeutul. O sosire întârziată va duce la diminuarea timpului de tratament sau anularea acestuia, caz în care se va achita întreaga contravaloare a tratamentului.

3. Pentru anularea sau reprogramarea tratamentului, este necesară o notificare cu un minim de 4 ore înaintea orei stabilite, în caz contrar se va achita întreaga contravaloare a tratamentului sau voucherul va fi marcat ca folosit. Vă rugăm respectuos să confirmați prezența la telefon sau prin SMS/email.

4. Pentru o relaxare completă, vă recomandăm ca în timpul sesiunilor de tratamente să aveți telefoanele puse pe silențios sau închise.

5. În cazul în care suferiți de anumite afecțiuni vă recomandăm să obțineți aprobarea medicului dumneavoastră pentru a vă putea oferi tratamentul dorit în siguranță deplină. Masajele în primul trimestru de sarcină sunt contraindicate.

6. Filmarea / pozarea personalului COBO SPA și / sau postarea acestora pe social media se face cu acordul acestora.

7. Dacă simțiți că ați avut parte de o experiență cu adevărat unică vă invităm să vă arătați aprecierea față de terapeutul dumneavoastră lăsând o gratificație și un review pe rețelele de socializare.

Vă așteptăm cu drag!    ×