Relaxarea ta începe acum și aici.
COBO SPA – URBAN WELLBEING

Povestea noastra

Ideea ce stă la baza Cobo Spa a luat naștere pe plaja Cobo din insula Guernsey, acolo unde ne-am format profesional în poziția de manageri ai unui Spa de 5 stele. După aproape 6 ani petrecuți în Guernsey și 4 ani petrecuți pe vase de croazieră de lux, am decis să revenim acasă și să folosim cunoștințele și experiența acumulate în această perioadă pentru a pune bazele unui concept de Spa cu care suntem obișnuiți și pe care nu l-am găsit niciunde în Baia Mare. Dar pentru ca locația să fie desăvârșită aveam nevoie de un partener de încredere, cu tradiție, alături de care să putem oferi o experiență completă în domeniul wellness. Am găsit acest partener în compania Farmec, o societate cu tradiție de peste 130 de ani, apreciată și respectată atât în țară cât și peste hotare datorită produselor de calitate pe care le oferă.

Din colaborarea cu Farmec a luat ființă acest concept hibrid – Cobo Spa, alături de Magazinul Farmec Baia Mare, un concept unic în România, care își propune să revoluționeze domeniul wellness și calitatea serviciilor și produselor oferite în Baia Mare.

La Cobo Spa clienții noștri pot experimenta tratamentele faciale cu gamele Gerovital Equilibrium și Luxury, într-un mediu profesionist, pot obține sfaturi avizate din partea consultanților de frumusețe și terapeuților extrem de bine pregătiți, putând ulterior să continue rutina de întreținere acasă, beneficiind de cele mai bune informații în domeniu.

Luxury by Gerovital este tratamentul facial de top pe care îl oferim, cu renumitele produse din gama Gerovital cu același nume, un tratament facial pe care trebuie să-l experimentați pentru că nu poate fi descris în cuvinte. În ceea ce privește tratamentele corporale, Cobo Spa oferă o gamă variată de terapii, începând cu masaje clasice de relaxare și continuând cu tratamente speciale, cum ar fi Masajul Hawaiian Lomi Lomi, Masajul Balinez cu bețe de bambus, împachetări cu nămol Pellamar sau masajul cu miere de albine. De asemenea am pregătit pentru clienții noștri câteva ritualuri Spa, cel mai luxos fiind ritualul Cobo, pe care vă invităm să-l descoperiți la Spa-ul nostru. Misiunea noastră este de a vă oferi o oază de liniște și relaxare în tumultul urban și servicii de calitate oferite cu zâmbetul pe buze și suntem încrezători că o dată ce ne veți trece pragul veți pleca relaxați cu gândul la o nouă vizită.

Vă așteptăm cu drag la Cobo Spa – Urban Wellbeing și Magazinul Farmec Baia Mare.

Camelia și Eugen

PROGRAMEAZA O SEDINTA   0771 793 317

×