Relaxarea ta începe acum și aici.
COBO SPA – URBAN WELLBEING

Tratamente

Relaxarea ta începe acum și aici. COBO SPA - URBAN WELLBEING

TRATAMENTE FACIALE

Masaj Facial
lei 85
30 minute

Include demachierea, curățarea tenului, masajul și aplicarea unei creme potrivite tenului, combinate cu tehnici de masaj speciale.

Masaj Facial cu pietre Gua-Sha
LEI 100
30 minute

Îmbinând tehnici din medicina tradițională chinezească cu cele mai noi proceduri de rejuvenare facială, pietrele de quartz și obsidian Gua-Sha susțin procesul de regenerare celulară și facilitează drenajul limfatic zonal, iar asocierea de cald-rece tratează inflamațiile și previne apariția ridurilor.

All Eyes on You!
LEI 100
30 minute

Zona ochilor este zona în care apar primele semne de îmbătrânire prematură. Acest tratament se concentrează pe problemele specifice zonei, cum ar fi cearcănele, ridurile, inflamațiile și aspectul obosit al tenului, redându-i prospețimea

ESSENTIAL FACIAL
LEI 100
30 minute

Potrivit persoanelor cu timp limitat, dar care doresc rezultate instante. Include demachierea, curățarea tenului, exfolierea lui, masaj, aplicare de serum și cremă potrivite tenului.

HYDRODERMOABRAZIUNE
LEI 125
30 minute

O procedură estetică noninvazivă perfectă pentru a exfolia, curăța, detofixia și hidrata tenul, cu rezultate imediate și vizibile.

LONG LASTING BEAUTY
LEI 150
45 minute

Procedură ce implică folosirea radiofrecvenței, ultrasunetelor și sprayului cu oxigen hiperbaric, cu fiole de tratament special alese potrivit nevoilor specifice fiecărui tip de ten. Îmbunătățește elasticitatea dermică, având puternice efecte de rejuvenare a tenului.

HYDRAFACIAL
LEI 185
60 minute

Acest tratament va conferi tenului tău strălucirea, vitalitatea și luminozitatea unui ten odihnit și hidratat. Procedurile complexe ale acestui tratament facial complet vor restaura bariera hidrolipidică a tenului în timp ce acesta își primește răsfățul necesar.

LIGHT ME UP
LEI 200
75 minute

Tenurile obosite, care suferă de hiperpigmentație sau sunt afectate de poluare pot beneficia de un super răsfăț prin acest tratament detoxifiant, antipoluant, ce conferă luminozitate și vitalitate.

ACNIPURE
LEI 200
75 minute

Tenurile cu tendință acneică au nevoie de o îngrijire constantă și corectă. Acest tratament cu un grad mare de eficiență reglează secreția de sebum, are rol antimicrobian și anti-inflamator, pentru un ten uniform care își recuperează prospețimea.

SUBLIME SENSITIVE
LEI 200
75 minute

Tenurile sensibile sau iritate necesită o atenție specială. Acest tratament este conceput pentru a calma, regenera și întări rezistența pielii, având efect reparator și restructurant.

LIFT AND FIRM EXPERT
LEI 250
90 minute

Acesta este un tratament ultraeficient cu efect de remodelare și restructurare a conturului feței. Mai mult, prin tehnici și produse de cea mai înaltă calitate, liniile fine și ridurile sunt estompate, iar pielea devine mai fermă, cu un puternic efect de întindere.

LUXURY by GEROVITAL
LEI 300
105 minute

Folosind tehnici de rejuvenare în combinație cu cea mai de lux gamă Gerovital, acest tratament reprezintă apogeul eficienței în obținerea unui ten care radiază de sănătate. Lasă-ți simțurile învăluite și descoperă un masaj facial excepțional cu rezultate vizibile instant.

*Masaj scalp și umeri
lei 40
15 minute

Adaugă acest masaj la orice tratament facial pentru o experiență de relaxare completă

TRATAMENTE CORPORALE

Împachetare cu nămol
RON 160
75 minute

Împachetare cu nămol sapropelic Pell Amar, urmat de un masaj cu cremă terapeutică și ulei (mineralele și sărurile nămolului sapropelic acționează sinergic, împreună cu ingredientele active naturale, pentru tratamentul diverselor afecțiuni și îngrijirea pielii).

Împachetare anti-vergeturi
RON 160
75 minute

Împachetare cu mască anti-vergeturi Gerovital Equilibrium, urmată de un masaj cu cremă anti-celulitică, rezultând un tratament antivergeturi și tonifiant.

Tratament anticelulitic
RON 150
60 minute

Tratament anticelulitic cu gommage enzimatic, activator de remodelare corporală și masaj anticelulitic cu bețe de bambus.

MASAJE

Suedez de relaxare
lei De la 85
Durată și preț:
40 de minute - 85 lei
60 de minute - 120 lei
90 de minute- 165 lei
120 de minute- 220 lei

Tratamentul perfect pentru cei care au nevoie atât de reducerea tensiunii musculare cât și a stresului cotidian

Aromaterapie
LEI De la 85
Durată și preț:
40 de minute - 85 lei
60 de minute - 120 lei
90 de minute - 165 lei
120 de minute - 220 lei

Folosind o sinergie de uleiuri esențiale naturale și pure, terapeutul va reuși să șteargă orice urmă de încordare lăsând mintea și corpul într-o stare de deplină deconectare. Terapeutul vă va ghida spre a alege combinația de uleiuri perfectă pentru dumneavoastră. Puteți allege dintr-o selecție de peste 20 de uleiuri esențiale, dintre care cele mai populare sunt: trandafirul, iasomia sau neroli.

Deep tissue
LEI De la 100
Durată și preț:
40 de minute - 100 lei
60 de minute - 140 lei
90 de minute - 190 lei
120 de minute - 250 lei
*cu pietre vulcanice: extra 25 lei

Masajul Deep Tissue este potrivit persoanelor care se confruntă cu dureri musculare și care au nevoie de tehnici speciale de decontractare, care implică o presiune profundă asupra fibrelor musculare. Pentru o decontractare și mai intensă puteți adăuga pietrele vulcanice.

Cu pietre vulcanice
LEI De la 100
Durată și preț:
40 de minute - 100 lei
60 de minute -140 lei
90 de minute - 190 lei
120 de minute - 250 lei

Căldura pietrelor de bazalt, în combinație cu masajul de relaxare liniștește sistemul nervos și elimină tensiunea musculară, permițând terapeutului să lucreze fibrele musculare în profunzime.

Lomi Lomi Hawaiian
LEI De la 140
Durată și preț:
60 de minute - 140 lei
90 de minute - 190 lei
120 de minute - 250 lei

Un gen de masaj cu adevărat special, care prin mișcări ritmice, asemănătoare valurilor unui ocean calm, te transpune pe o plajă din Hawaii. Vei pleca de la Cobo Spa cu o stare de bine pe care doar o vacanță o poate oferi. Pentru o experiență completă, terapeutul va folosi uleiuri esențiale de Frangipani, Lemongrass sau Ylang Ylang.

Prenatal
LEI De la 100
Durată și preț:
40 de minute - 100 lei
60 de minute - 130 lei
90 de minute - 175 lei

Un masaj dedicat viitoarelor mămici care își doresc un moment perfect de relaxare. Acest masaj ameliorează simptomele specifice perioadei prenatale și este recomandat doar din al doilea trimestru de sarcină.

Balinez cu bețe de bambus
LEI De la 100
Durată și preț:
40 de minute - 100 lei
60 de minute - 140 lei
90 de minute - 190 lei
120 de minute - 250 lei

Acest masaj de inspirație orientală te va ajuta să recapeți starea de Zen, va stimula drenajul limfatic, musculatura și eliberarea tensiunilor de la nivel articular. Această tehnică cu adevărat specială promovează o profundă stare de relaxare cu efecte de lungă durată.

Drenaj limfatic manual
LEI De la 100
CU MIERE SAU CREMĂ ANTICELULITICĂ
Durată și preț:
40 de minute - 100 lei
75 de minute - 150 lei
*cu pietre Gua-Sha: extra 25 lei

Terapia de drenaj limfatic are un rol important în menținerea unei bune funcționări a organismului nostru, sistemul limfatic având ca funcție principală apărarea sistemului imunitar și eliminarea toxinelor și a reziduurilor. De asemenea, este un excelent adjuvant în tratamentul anticelulitic și de tonifiere. Pentru efecte și mai intense puteți adăuga pietrele gua-sha.

Tonifiere și anticelulitic
LEI De la 110
Durată și preț:
50 de minute - 110 lei
*Se pot adăuga suplimentar:
- bețele de bambus - extra 10 lei
- activatorul de remodelare corporală Gerovital - extra 20 lei

Se adresează persoanelor care își doresc un tratament eficient pentru ameliorarea aspectului celulitei, remodelând corpul prin tehnici non-invazive care targetează depunerile de țesut adipos. Conferă un plus de fermitate și elasticitate și combate aspectul inestetic al celulitei. Folosirea bețelor de bambus în masajul anticelulitic are rolul de a facilita drenajul limfatic pentru o mai bună eliminare a reziduurilor metabolice din țesuturi, iar activatorul de remodelare corporală Gerovital stimulează microcirculația și favorizează oxigenarea celulară.

Reflexoterapie
LEI 75
Durată: 30 de minute

O terapie care constă în stimularea funcțiilor întregului organism, eliminarea toxinelor și stimularea metabolismului, într-o ședință pentru relaxarea trupului și minții.

COBO SPA SPECIALS

RITUALUL COBO
LEI 250
105 minute

Fiind cea mai selectă și completă opțiune a spa-ului nostru, Ritualul Cobo reprezintă o fuziune de proceduri pentru trup și suflet, menite să te încarce complet cu energie pozitivă. Include un gommage enzimatic corporal, masaj în zona spatelui, scalpului și umerilor, aplicarea unei creme hidratante. Bineînțeles, nu vom uita nici de zona feței, incluzând un tratament facial personalizat, pentru un ritual complet zen.

RITUAL RELAXARE
LEI 200
90 minute

Profită de experiența masajului tău preferat (la alegere) timp de 1 h și încheie sesiunea cu un masaj facial. Vei experimenta relaxarea din cap până în picioare!

RITUAL TONIFIERE
LEI 190
90 minute

De ce să îl alegi? Pentru că vei beneficia de un tratament anticelulitic de lux! Vom începe cu un gommage enzimatic, urmat de împachetare cu o mască antivergeturi tonifiantă și aplicarea fiolelor concentrate cu activator de remodelare corporală din gama Gerovital Equilibrium, încheind cu un masaj anticelulitic și tonifiant.

RITUAL MAMA MIA
LEI 190
90 minute

Un tratament special conceput să susțină nevoile oricărei viitoare mămici. Un masaj de drenaj limfatic în zona picioarelor, urmat de un masaj prenatal la spate și încheiat cu un masaj facial, reprezintă sinergia de tratamente care va lăsa viitoarea mămică într-o stare de relaxare totală. Toate procedurile sunt concepute special pentru perioada prenatală, fiind sigure și eficiente. Acest Ritual se recomandă doar din al doilea trimestru al sarcinii.

RITUAL BUSINESSWOMAN
LEI De la 150
2 tratamente - 60 minute: 150 lei
3 tratamente - 90 minute: 225 lei
4 tratamente - 120 minute: 275 lei

Un concept de ritual dedicat doamnelor cu timp limitat, dar care totuși doresc să aibă parte de cât mai multe opțiuni de tratament. Alegeți două, trei sau chiar patru dintre cele mai populare tratamente din meniul nostru, în varianta de 30 de minute fiecare: - masaj aromaterapie / deep tissue / pietre vulcanice la spate - masaj drenaj limfatic la picioare - masaj tonifiere parțial (manual sau cu bețe de bambus) - masaj facial cu pietre Gua-Sha - essential facial - hidrodermoabraziune

RELAXARE ÎN LAN DE LAVANDĂ
LEI 190
90 minute

Se adresează persoanelor care își doresc o experiență cu totul și cu totul aparte. Cu căldura sa delicată și parfumul aromat al florilor de lavandă, acest tratament ultra-relaxant din cap până în picioare, folosește o combinație de tehnici line pentru a elimina contracturile musculare una câte una. Acest masaj original folosește comprese cu flori de lavandă organică din Maramureș, în combinație cu ulei esențial și apă florală din aceeași plantă cu beneficii deosebite.

REMODELARE CORPORALĂ

PROGRAM INTENSIV
lei 1450

Dacă îți propui să ai un corp mai tonifiat, am pregătit pentru tine un pachet de remodelare corporală eficient, în care punem accent pe felul în care arăți dar și pe felul în care te simți.
• 2 masaje de tonifiere și anticelulitice cu activatorul de remodelare corporala Gerovital
• 3 masaje de tonifiere și anticelulitice cu bețe de bambus
• 2 masaje de drenaj limfatic de 75 minute, cu pietre Gua-Sha
• 1 tratament intensiv tonifiant și anticelulitic
• 1 ritual de tonifiere
• 1 împachetare cu pătură termică și mască anti-vergeturi Gerovital Equilibrium
BONUS: 1 tratament intensiv tonifiant și anticelulitic.

ÎNGRIJIRE FACIALĂ

PROGRAM INTENSIV
lei 700

Acordă-i tenului tău grija de care are nevoie cu programul nostru îngrijire intensivă: 7 zile pentru un ten restructurat și revigorat. O opțiune perfectă înaintea unui eveniment special.
• Luni: Oxigenare - accelerează refacerea celulelor pielii
• Marți: Exfoliere cu AHA - regenerare a pielii din profunzime către suprafață
• Miercuri: Antirid - stimulează sinteza colagenului din piele și protejează antixodativ
• Joi: Lifting -refacerea matricei extracelulare și îmbunătățirea elasticității și fermității
• Vineri: Oxigenare - a doua ședință - pentru un efect potențat
• Sâmbătă: Antirid - a doua ședință - pentru un efect de durată
• Duminică: Vitaminizare - cocktailul de vitamine E, A și C neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi
*6 vizite la Spa, de câte 30-45 minute fiecare + o fiolă de folosit acasă

ALL EYES ON YOU

Pensat sprâncene
lei 35
Vopsit sprâncene
LEI 20
Vopsit gene
LEI 25
BEAUTY OFFER
LEI 60

Toate 3 serviciile

PROGRAMEAZA O SEDINTA   0771 793 317

×